DJ Contest
Open buzludzha 2024

 

Правила за участие:

 
 
1. Запишете 1-часов сет на оборудване по ваш избор.
2. Качете сета в soundcloud.
3. Използвайте специалната миниатюра, като я свалите тук.
4. В заглавието поставете своя прякор и конкурса във формата
„Прякор – OPEN BUZLUDZHA 2024 DJ Contest“.
5. В раздела за тагове  поставете тага openbuzludzha.
6. Периодът на конкурса е до 31 май 2024.
7. Организаторите ще обявят 3-ma полуфиналисти на 8 юни.
8. 3-те сета полуфиналисти ще бъдат обявени в анкета, която ще бъде публикувана в тазгодишното събитие на фестивала.
9. Сетът, който получи най-много гласове, ще бъде финалист!
10. Финалистът ще бъде обявен на 30 юни в 7 вечерта!

 

Условия към победителя:

 

1. Цел на конкурса: Изпълнение на откриващ сет на Monument Stage по време първата вечер на събитието на 8 август 2024 г., четвъртък, с продължителност от 2 часа.

2. Интерпретация на откриващия сет: DJ-ят се насърчава да тълкува концепцията на откриващия сет творчески. Това включва създаване на настроение, изграждане на очаквания и подготовка на публиката за последващите изпълнения през нощта.

3. Избор на музика: Сетът може да включва разнообразие от жанрове и стилове, като същевременно поддържа единство и хармония през цялата 2-часова продължителност.

4. Звук и оборудване: DJ-ят носи отговорност за правилната работа на звуковото оборудване и всяко друго необходимо оборудване за сета. Всякакви технически изисквания трябва да бъдат предварително комуникирани c организаторите на събитието.

5. Професионално поведение: DJ-ят се очаква да се държи професионално през целия изпълнителен период, включително пунктуалност, спазване на насоките на събитието и уважително отношение към персонала и участниците.

6. Промоционални дейности: DJ-ят трябва да бъде готов да участва в промоционални дейности, свързани със събитието, като интервюта, публикации в социалните мрежи или създаване на промоционален материал, както е необходимо според организаторите на събитието.

7. Отмяна на играта: Организаторите на събитието запазват правото да поискат отмяна на участието, ако се счита за необходимо за осигуряване на успеха на събитието и удовлетворението на участниците.

8. Настаняване и възстановяване на разходи за пътуване: Победителят в конкурса, ще получи безплатно настаняване за една нощ и възстановяване на разходите за пътуване.